Facebook Pixel Ο Χρήστος Ξανθάκης γράφει για το... βρωμόχερο του Φριντέτ που έφερε ο Γιαννακόπουλος!
| 2019-07-21 16:20:00

Δε θα πλήρωνα τον Φριντέτ - "Τρελός" ο Δημήτρης - Βρωμόχερο Νίκολας - Αυτός θα ξεμπουκώσει

Sportdog Team
Δε θα πλήρωνα τον Φριντέτ - "Τρελός" ο Δημήτρης - Βρωμόχερο Νίκολας - Αυτός θα ξεμπουκώσει

Μου θυμίζει Παύλο. Το βλέπει σαν βαρέλι. Άμυνα ο... Πεδουλάκης.

Παιδιά με το χέρι στην καρδιά τώρα: Εγώ άμα ήμουνα Γιαννακόπουλος δεν θα τον πλήρωνα τον Φριντέτ!

Θα έβγαινα και θα έλεγα στον κόσμο του Παναθηναϊκού ότι φέτος που χώνει αδιανόητα ποσά η Μπαρτσελόνα, που ξηλώνει και πάλι το πορτοφόλι η ΤΣΣΚΑ, που δεν κάνει πίσω η Φενέρ, που η Ρεάλ συνεχίζει να δίνει φράγκα παντού, που ακόμη και η Εφές αμολάει λεφτά σαν να μην υπάρχει αύριο, εγώ θα κάνω οικονομία. Θα το ρίξω το μπάτζετ στα δέκα μύρια, θα κάτσω στ’ αυγουλάκια μου, θα κάνω υπομονή και του χρόνου βλέπουμε. Ούτως ή άλλως το εσωτερικό μέτωπο το έχω καθαρίσει, ακόμη κι αν μείνει στην Α1 ο Ολυμπιακός. Αλλά εγώ δεν είμαι τρελός Παναθηναϊκός

Ε ναι, αλήθειες να λέμε, ο πρόεδρος Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν τα δίνει τα δύο μύρια. Ο οπαδός Δημήτρης Γιαννακόπουλος τα δίνει. Δεν γαμιέται, λέει, θα τα σπρώξω και θα τον φέρω τον παιχταρά. Γιατί έτσι γουστάρω, για την ομάδα μου, για το τριφύλλι, για τον εξάστερο! Για τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου, που μας είχε καλοσυνηθίσει σε τέτοιες χειρονομίες μεγάλου βεληνεκούς.



Γιατί είναι μεγάλη υπόθεση ο Φριντέτ, όπως και να το κάνουμε. Από την εποχή του Νίκολας είχε να δει τέτοιο βρωμόχερο στη σύνθεσή του ο ΠΑΟ, που τα τελευταία χρόνια υπέφερε αρκετές φορές στο σκοράρισμα. Είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω ηλικίας, είτε λόγω κόπωσης, είτε λόγω έλλειψης ταλέντου βρε αδερφέ δεν του βγαίνανε τα φύλλα και κόλλαγε η ομάδα. Διότι υπάρχουν κάποιες στιγμές που δεν θες μια καλοσχεδιασμένη επίθεση που θα ομορφύνει το παρκέ και θ’ αφήσει άφωνο τον αντίπαλο προπονητή. Μερικές φορές χρειάζεσαι έναν γκαζμά που θα το πάρει επάνω του και κοπανήσει ένα τυφλό τρίποντο. Ένα ασάλιωτο τρίποντο, ένα τρίποντο με τον αντίπαλο κρεμασμένο επάνω του. Αυτός είναι ο Φριντέτ κι αυτό μπορεί να κάνει. 

Μιλάμε για σκόρερ ολκής τώρα, ο οποίος βλέπει το καλάθι σαν βαρέλι. Και ναι, πασάρει μόνο απ’ το δεξί στο αριστερό χέρι του και την άμυνα την ξέρει μόνο από φωτογραφίες. Αλλά κάτι τέτοια έκανε κι ο Μάικ Τζέιμς κι ακόμη τον νοσταλγούν οι φίλαθλοι του τριφυλλιού. Άσε που ο Φριντέτ είναι σαφώς πιο συγκεντρωμένος και οπωσδήποτε πιο λογικός από τον Μάικ. Μόνο μην περιμένετε θεαματικά καρφώματα, γιατί δεν περιλαμβάνονται στο ρεπερτόριό του.



Σκόρερ είναι το είπαμε και η παρουσία του δίπλα στον Καλάθη θα ξεμπουκώσει τον πλέη μέηκερ του Παναθηναϊκού. Θα του καθαρίσει το μυαλό ρε φίλε, θα τον χαλαρώσει. Δεν θα τρελαίνεται ο Νικ, να βρίσκει κάθε φορά και διαφορετικό τρόπο για να τρυπήσει την απέναντι άμυνα. Μερικές φορές θα δίνει απλώς την μπάλα στον Φριντέτ και ασταδγιάλα!

Και η άμυνα; Η άμυνα είναι υπόθεση Πεδουλάκη, που έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι είναι σπεσιαλίστας στον συγκεκριμένο τομέα. Και έχω την εντύπωση ότι θα βρει τρόπους να τον κρύψει τον Φριντέτ και να μασκάρει τις αδυναμίες του. Άλλωστε τον καλύτερο επιθετικό των αντιπάλων, παραδοσιακά τον μαρκάρει ο Καλάθης. Αυτό δεν αλλάζει στους πράσινους, όσα φεγγάρια και να περάσουν και όσοι προπονητές να αφιχθούν… 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση... ματ από Γιαννακόπουλο - Τι "αποκάλυψε" στο Instagram - Αυτόν τον παικταρά φέρνει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags